$ 25.000 Ongedekte persoonlijke leningen: hoe u goedkeuring waarschijnlijker kunt maken?

Voor kredietnemers met een slecht krediet is de kans op groen licht voor een ongedekte persoonlijke lening van $ 25.000 naar verwachting nihil. Het beoordelingsproces voor leningen is streng en aanvragers met een slechte kredietgeschiedenis worden zorgvuldig doorgelicht. Maar met een zorgvuldige voorbereiding kan een aanvraag sterk genoeg zijn om te worden goedgekeurd.

De kracht van een leningaanvraag berust maar op een paar punten: de betaalbaarheid van de lening; de verhouding tussen schuld en inkomen van de aanvrager; en het specifieke doel van de lening. Het probleem met het zoeken naar grote ongedekte leningen is dat kredietverstrekkers bang zijn dat het geld verspild wordt en niet op verantwoorde wijze wordt gebruikt.

Als de $ 25.000 gebruikt moet worden om een ​​aantal bestaande schulden af ​​te lossen, in plaats van een weekend in Las Vegas te financieren, dan staan ​​ze meer open voor het idee om een ​​lening goed te keuren met slecht krediet. En met een zorgvuldige planning kunnen ook de andere problemen worden aangepakt.

Betaalbaarheid verbeteren

De eerste twee kwesties hangen nauw samen met de betaalbaarheid van een lening die wordt beïnvloed door zowel de in rekening gebrachte rente als de bestaande schuld-inkomensverhouding. Als het gaat om het krijgen van $ 25.000 ongedekte persoonlijke leningen, vooral met slechte kredietscores, is er enige inspanning nodig om ervoor te zorgen dat beide op orde worden gehouden.

Kredietnemers met een slecht krediet betalen gewoonlijk hogere rentetarieven vanwege het waargenomen grotere risico dat kredietverstrekkers accepteren. En met grote ongedekte leningen die sowieso grotere maandelijkse aflossingsbedragen vereisen, kan het totaal aan aflossingen aanzienlijk zijn. Met de ratio die bepaalt dat maximaal 40% van het inkomen wordt gebruikt voor schuldaflossing, duwt het bedrag het totale bedrag vaak over de limiet.

Maar beide kunnen worden verbeterd met kleine of grote consolidatieleningen. Met deze fondsen kunnen schulden worden vereffend, en met elke schuld vereffend, verbetert de kredietscore. Dit betekent op zijn beurt dat de rente daalt. En met het verdwijnen van elke schuld, verbetert ook de verhouding tussen schulden en inkomen, waardoor goedkeuring van leningen met slecht krediet meer mogelijk wordt.

Realistische toepassingen maken

Zelfs met de inspanningen die worden geleverd om een ​​leningaanvraag te versterken, kan afwijzing nog steeds de uitkomst zijn. Soms is het probleem dat sollicitanten de realiteit van hun functie niet beseffen. Wat op papier voor hen betaalbaar lijkt, is voor kredietverstrekkers niet overtuigend genoeg. Als er geen zekerheid wordt geboden, is dit vooral het geval bij een ongedekte persoonlijke lening van $ 25.000.

De beste manier om dit probleem te omzeilen is om realistisch te zijn met de gezochte som geld. Als er bijvoorbeeld $ 20.000 nodig is en gemakkelijk betaalbaar is, waarom zou je dan $ 25.000 aanvragen? En als $ 25.000 nodig is, overweeg dan om het bedrag te splitsen in 2 of 3 kleinere leningaanvragen – $ 10.000, $ 10.000 en $ 5.000. Een grote ongedekte lening kan worden afgewezen, maar 3 opeenvolgende kleinere zijn acceptabeler.

En onthoud, met het specifieke doel van de lening zoals beschreven in de aanvraag, is de kans op goedkeuring van een ongedekte persoonlijke lening met slecht krediet veel groter.

Kies uw geldschieter verstandig

Ten slotte, bij het zoeken naar een ongedekte persoonlijke lening van $ 25.000, is een belangrijke factor de keuze bij welke geldschieter u wilt solliciteren. De beste termen zijn online beschikbaar en na een zoekopdracht op een vergelijkingssite zijn de beste opties die passen bij uw voorkeuren binnen enkele seconden gevonden.

Maar er zijn veiligheidsrisico’s bij het online krijgen van leningen en het is noodzakelijk om de reputatie van kredietverstrekkers te controleren via de BBB-website of Verify1st.com. Om deze reden kan het de moeite waard zijn om met bekende traditionele kredietverstrekkers te praten die de kans hebben om een ​​grote ongedekte lening te krijgen met acceptabele voorwaarden, terwijl ze uw achtergrond en karakter al kennen.

Het is natuurlijk moeilijk om de voorwaarden van online kredietverstrekkers te verslaan, die meer openstaan ​​voor goedkeuring van persoonlijke leningen met slecht krediet. Maar het negeren van een optie zou geen verstandige zet zijn.