$ 20.000 Ongedekte persoonlijke leningen: haalbaar, zelfs met lage kredietscores

Een tijdige injectie van contant geld kan voor ons levensreddend zijn als we in financiële moeilijkheden verkeren, maar meestal is een lening de enige realistische bron van dergelijke injecties. Met de beschikbaarheid van $ 20.000 ongedekte persoonlijke leningen, heeft bijna iedereen nu toegang tot het soort fondsen dat nodig is om echt een verschil te maken.

Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk schulden kunnen oplopen tot $ 20.000, waarbij creditcardschulden vaak meer dan $ 5.000 bedragen, het saldo op een uitstaande autolening $ 7.000 en misschien ook nog wat collegegeld te betalen. Maar zelfs wanneer slechte kredietscores deel uitmaken van de vergelijking, is goedkeuring van grote leningen haalbaar.

Maar het invullen van het aanvraagformulier is niet voldoende; meer factoren spelen een rol bij het verkrijgen van groen licht. Maar door enkele eenvoudige stappen te volgen, wordt het krijgen van die grote ongedekte persoonlijke lening des te waarschijnlijker.

Houd uw toepassing realistisch

Het belang van een realistische leningaanvraag mag niet onderschat worden. Te vaak proberen aanvragers iets meer te krijgen dan eigenlijk nodig is, waardoor de aanvraag gedoemd is te mislukken. Het verkrijgen van een ongedekte persoonlijke lening van $ 20.000 is afhankelijk van het comfortabel voldoen aan de criteria.

Het goede nieuws is dat dergelijke leningpakketten speciaal zijn ontworpen om mensen met zeer lage scores te helpen. Dit betekent dat ze openstaan ​​voor out-of-the-box ideeën. Maar als de cijfers bij een aanvraag voor een grote lening niet kloppen, wordt er geen goedkeuring gegeven. Zorg er dus voor dat het gezochte bedrag het minimaal benodigde bedrag is.

Betaalbaarheid is het sleutelwoord, en het is de verhouding tussen schulden en inkomen die dicteert wat betaalbaar is. Daarin staat dat maximaal 40% van het beschikbare inkomen wordt gereserveerd voor schuldaflossing. Alles boven dat aandeel betekent dat de ongedekte persoonlijke lening wordt afgewezen.

De kredietverstrekkers overtuigen

Het is de moeite waard om in gedachten te houden dat kredietverstrekkers leningen verstrekken – dat is hoe ze hun winst maken. Dus denken dat ze een aanvraag niet willen goedkeuren, is eigenlijk verkeerd. Traditionele banken hebben een strikt leenbeleid, vooral als het gaat om kredietnemers met een slecht krediet, maar $ 20.000 ongedekte persoonlijke leningen bestaan ​​omdat er kredietverstrekkers zijn die die nichemarkt willen accommoderen.

Dat feit maakt het gemakkelijker om kredietverstrekkers te overtuigen om goedkeuring te verlenen voor grote leningen. En zolang de aanvrager fulltime in dienst is en een betrouwbaar maandelijks inkomen heeft, evenals een gezonde verhouding tussen schulden en inkomen, is het moeilijk voor een geldschieter om zich niet zelfverzekerd te voelen. Het enige probleem is of de maximale maandelijkse aflossingen die door de ratio zijn vastgesteld, de benodigde lening veiligstellen.

Als sommige bestaande schulden vooraf worden vereffend, wordt het maximale aflossingsbedrag verhoogd. Dit kan worden gedaan door een reeks kleine ongedekte persoonlijke leningen, zoals betaaldagleningen, die zeer snel worden terugbetaald.

Een medeondertekenaar helpt

De beste tarieven voor $ 20.000 ongedekte persoonlijke leningen zijn online te vinden, met geldschieters daar die enkele van de meest concurrerende voorwaarden bieden. Het toevoegen van een medeondertekenaar aan uw aanvraag kan het verkrijgen van goedkeuring echter bijna een garantie maken.

Een medeondertekenaar geeft de zekerheid dat de maandelijkse aflossingen worden betaald, zelfs als de lener ze niet kan betalen. Deze mate van beveiliging neemt het risico van wanbetaling effectief weg, waardoor de rente daalt en de deal des te betaalbaarder wordt. Het verkrijgen van goedkeuring van grote leningen wordt dus enorm geholpen.

Een andere stap om goedkeuring waarschijnlijker te maken, is het overeenkomen van een langere looptijd, waardoor de maandelijkse aflossing wordt verlaagd. Het bedrag aan rente dat over de looptijd wordt betaald, zal veel zijn, maar de ongedekte persoonlijke lening wordt goedgekeurd en de verplichting is beheersbaar.