$ 20.000 ongedekte persoonlijke leningen: goedkeuring verkrijgen zonder onderpand

Voor kredietnemers met een slecht krediet lijken de kansen om een ​​ongedekte persoonlijke lening van $ 20.000 goedgekeurd te krijgen vrij klein. Maar zolang het vermogen om terugbetalingen te doen is bewezen, is zelfs een slechte kredietgeschiedenis niet voldoende om de kans op goedkeuring van een aanvraag te verkleinen.

Kredietscores hebben slechts een beperkte invloed op een goedkeuringsproces, dus het verkrijgen van een lening zonder onderpand wordt alleen gehinderd door het gebrek aan zekerheid in de deal. Maar als aan de gestelde criteria wordt voldaan, en de algehele aanvraag sterk genoeg is, is er weinig reden voor kredietverstrekkers om een ​​aanvraag af te wijzen.

Er zijn dus grote ongedekte leningen beschikbaar voor aanvragers die aanvragen in de juiste volgorde indienen. En zelfs zonder onderpand om van te spreken, zijn er ook manieren om dat te omzeilen.

Onderpand en alternatieve beveiliging

Het ontbreken van onderpand creëert een grotere risicofactor voor kredietverstrekkers, maar dat wil niet zeggen dat de kredietnemer van een ongedekte persoonlijke lening van $ 20.000 de terugbetalingen niet zal doen. In feite hebben kredietnemers met een slechte kredietwaardigheid statistisch gezien meer kans om probleemloos te betalen, omdat ze hun kredietreputatie opnieuw opbouwen.

Het verkrijgen van een lening zonder onderpand is niet onmogelijk, maar het kan duur zijn omdat kredietverstrekkers de rente verhogen om het grotere risico te compenseren. Het vinden van een alternatieve bron van beveiliging zou de kosten drastisch verlagen, en dat is waar een medeondertekenaar in beeld komt.

Een medeondertekenaar is technisch gezien geen zekerheid, omdat ze alleen beloven om in te grijpen om terugbetalingen te doen als de lener dat niet langer kan. Dit betekent dat de grote ongedekte lening gegarandeerd wordt terugbetaald, wat de risicofactor en de rente verlaagt, waardoor de lening betaalbaarder wordt.

Worden kredietscores echt genegeerd?

Eigenlijk worden kredietscores niet volledig genegeerd, aangezien ze invloed hebben op de rentevoet die op een lening in rekening wordt gebracht. Als de score erg laag is, dan is de rente erg hoog (en vice versa), dus als het gaat om een ​​ongedekte persoonlijke lening van $ 20.000, kunnen scores een aanzienlijke impact hebben.

Toch is het de verhouding tussen schuld en inkomen van de aanvrager die de belangrijkste rol speelt in elk goedkeuringsproces. De ratio geeft aan dat 40% van het beschikbare inkomen het maximum is dat kan worden gebruikt om aflossingen te dekken. Dus zelfs bij het aanvragen van goedkeuring van een lening zonder onderpand, is het echt belangrijk om de terugbetalingen binnen die limiet te passen.

De beste manier om ervoor te zorgen dat de terugbetalingen in overeenstemming zijn met de ratio, is door op zijn minst een deel van de bestaande schuld af te lossen. Dit kan worden gedaan door middel van een kleine consolidatielening, en zodra deze is bereikt, wordt de kans op goedkeuring van grote ongedekte leningen veel groter.

Algemene voorwaarden om te overwegen

Het ontbreken van onderpand kan worden tegengegaan door een medeondertekenaar aan de aanvraag toe te voegen, en de positieve gevolgen van deze verhuizing zijn hierboven genoemd. Maar er zijn andere voorwaarden voor een ongedekte persoonlijke lening van $ 20.000 die ook moeten worden overwogen

De rentevoet kan sterk worden verlaagd wanneer een medeondertekenaar wordt opgenomen, maar de terugbetalingen kunnen verder worden verlaagd door een lange lening te zoeken. Aflossingen op een lening van $ 20.000 over 2 jaar zouden bijvoorbeeld ongeveer $ 850 zijn, maar over 5 jaar zou $ 350 zijn. Het verkrijgen van een lening zonder onderpand is dus niet moeilijk als de juiste voorwaarden en voorwaarden worden overeengekomen.

Ook kan de keuze van de geldschieter een grote rol spelen bij het verkrijgen van goedkeuring voor grote ongedekte leningen. Van online kredietverstrekkers is bekend dat ze superieure voorwaarden bieden dan traditionele kredietverstrekkers, maar omdat ze experts zijn in het lenen aan kredietnemers met een slecht krediet, is goedkeuring veel waarschijnlijker.

Subprime-kredietverstrekkers zijn daarentegen duurder, maar de terugbetalingsvoorwaarden zijn zeer flexibel en goedkeuring is praktisch gegarandeerd.