10 tips voordat u betaaldagleningen aanvraagt

1. Automatiseer de schuldbetaling – Betaaldagleningen worden verstrekt aan personen met een stabiele bron van inkomsten. Uw aanvraag wordt dus alleen goedgekeurd als u maandelijks een vast inkomen of salaris heeft. Het zou zoveel eenvoudiger zijn als je de schuld gewoon kunt terugbetalen met het geld dat je volgende maand krijgt. Er zijn echter ook mensen die dat niet kunnen. Ze zouden het geld ergens anders uitgeven en zouden weinig overhouden voor de terugbetaling. Ga dus naar de bank en automatiseer de schuldaflossing. Het geld moet naar uw schuldeiser gaan zodra het uw bank bereikt. Het resterende saldo op uw account kunt u besteden. In feite hebben de meeste crediteuren de automatische betalingsformulieren bij zich. Vraag het hen gewoon en zij zullen u hetzelfde kunnen bieden. Als u bij ons een lening aangaat, heeft u de mogelijkheid om de aflossing geautomatiseerd te doen. Op uw betaaldag wordt het geld direct van uw rekening afgeschreven en automatisch op onze rekening bijgeschreven. U kunt vergeten te betalen, dus dit is de veiligste manier om te late betalingen te voorkomen. Sommige mensen hebben contant geld maar vergeten te betalen, dus het automatiseren van de betalingen is een geweldige manier om te late vergoedingen te voorkomen. In feite moet u uw betalingen voor al uw creditcards automatiseren.

2. Verlaag uw uitgaven – U heeft schulden, dus het laatste wat u moet doen, is er veel van uitgeven. Maak dit in ieder geval voorlopig het centrale doel van je leven. Dus ga je gang. Verlaag uw uitgaven waar u kunt. Een plan maken. Ga terug naar de tekentafel en kijk waar je op de kosten kunt besparen. Weg met het dure gsm-abonnement of kabelpakket. Pak iets eenvoudigers. Probeer je boodschappenbudget te verlagen. Er is altijd wel iets waar je zonder kunt. Zo kom je makkelijker van de schuld af en houdt je ook nog geld op je rekening dat je elke maand kunt sparen. Dit helpt je op de lange termijn.

Een van de beste manieren om te stoppen met geld uitgeven aan dingen die je niet nodig hebt, is door te stoppen met tv kijken of het kijken grotendeels te verminderen. Ze laten alle kinderen uitstekende advertenties zien en we zijn gedwongen om te kopen. Zie ze gewoon niet en je stopt met het kopen van producten met weinig of geen nut. En natuurlijk geld besparen.

2. Verhoog uw inkomen – Heb je er ooit aan gedacht om meer geld te verdienen? Zo kunt u de schuld zeker snel aflossen. Een tweede inkomstenstroom kan u ook helpen om in de toekomst geen lening aan te gaan. In tegenstelling tot wat velen denken, is het verdienen van een tweede inkomen niet zo moeilijk. Je zou bijvoorbeeld al die ongewenste dingen die je op eBay hebt kunnen verkopen. U zult snel wat geld verdienen om de schuld af te betalen, en u zult ook in staat zijn om de rommel thuis te verminderen. Je kunt ook een blog beginnen om wat extra geld te verdienen voor de lange termijn. Of misschien vindt u weekendbanen. Er zijn tal van manieren om wat extra geld te verdienen. Je moet het gewoon proberen.

3. Voer kleine betalingen uit – De looptijd van een persoonlijke lening is klein – u moet het geld terugbetalen na ontvangst van het salaris van de volgende maand. Maar als je in de tussentijd wat extra geld kunt verdienen, dan kun je overwegen om er een deel van je schuld mee af te lossen. Dit helpt u om uw lasten onder controle te houden en maakt het later veel gemakkelijker voor u om terug te betalen. En als u blijft terugbetalen, verspilt u het extra geld dat u verdient niet. Informeer bij uw betaaldaggeldschieter of u halverwege de maand kleine betalingen mag doen.

4. Is er een boete voor vooruitbetaling? – Soms is er een vooruitbetalingsboete als u de schuld vervroegd aflost. Vraag het de schuldeiser terwijl u de lening aangaat. Als u al een lening heeft afgesloten met de boete, bereken dan hoeveel dat in geld zou zijn ten opzichte van de rente die u bespaart als u deze eerder betaalt. Zo kom je tot de juiste conclusie of je vervroegd moet aflossen.

5. Verlaag de rente – Probeer indien mogelijk te onderhandelen met de kredietverstrekker. Kijk of ze bereid zijn de rente te verlagen. Soms zullen een paar bedrijven verplichten, omdat ook zij zaken willen doen. Deze bureaus kunnen het ermee eens zijn als ze zien dat u serieus probeert uw schuld terug te betalen. Het is altijd makkelijker voor u als u de schuld tegen een lagere rente moet aflossen.

6. Lenen tegen levensverzekeringen – Een voordeel van een persoonlijke lening is dat u heel snel het geld kunt krijgen dat u nodig heeft. Het kan binnen 24-48 uur op uw bankrekening worden overgeschreven. Dat is ideaal in geval van nood. Maar als je eenmaal het geld hebt, heb je wat tijd in je hand. U kunt dus andere opties proberen. U kunt bijvoorbeeld lenen tegen uw levensverzekering en andere spaargelden en polissen om uw bestaande schuld terug te betalen. Ja, je zult later minder geld ontvangen, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor lekkend geld op dit punt in je leven. De rente op levensverzekeringen is lager dan de commerciële tarieven, dus u bespaart meer dan u uitgeeft.

7. Leen van uw 401(k) – Net als bij het bovenstaande punt, kunt u tot 50% lenen als u deelneemt aan een 401(k) pensioenplan op het werk. Kijk dus hoeveel geld je op je rekening hebt staan ​​en neem hier een deel van om je schuld terug te betalen. Maak je geen zorgen. Betaaldagleningen zijn sowieso kleine dollarleningen, dus je hoeft niet al te veel geld op te nemen.

8. Onderhandel opnieuw over de voorwaarden – Als u om wat voor reden dan ook aan het einde van de maand ziet dat u de lening nog steeds niet kunt terugbetalen, probeer dan opnieuw te onderhandelen over de voorwaarden met de schuldeiser. Overtuig de kredietverstrekker dat u serieus blijft om het terug te betalen, en er zullen velen zijn die hun best zullen doen om u te helpen. Misschien kunnen uw kosten of rente worden verlaagd. Je weet het nooit, tenzij je het vraagt. Het betaaldagbedrijf wil immers ook het geld terug. Onze kredietverstrekkers zullen met u samenwerken als u hen ruim van tevoren laat weten dat u uw lening terugbetaalt, maar dat u wat tijd nodig heeft. Onze kredietverstrekkers zullen met u samenwerken om een ​​plan te vinden dat het beste werkt voor zowel u als de kredietverstrekkers. Maar informeer ze minstens een week van tevoren.

10. Krijg in aanmerking komende belastingaftrek – Krijgt u alle lucratieve en in aanmerking komende belastingaftrek? Het zal je verbazen dat veel mensen dit niet begrijpen, simpelweg omdat ze de details niet kennen. Krijg professionele fiscale hulp als je dat nodig hebt. Dit zal u helpen in uw financiële gezondheid op de lange termijn. U heeft dan extra geld waarmee u de schuld kunt afbetalen. In feite heeft u de lening misschien niet eens nodig